Προώθηση ιστοσελίδας με SEOΠροώθηση ιστοσελίδας με SEO

Εξίσου αναγκαία όμως, είναι και η κατάταξη της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης. Κατά γενική ομολογία, όσο υψηλότερα εμφανίζεται μια ιστοσελίδα στη λίστα αποτελεσμάτων αναζήτησης στις μηχανές της Google, Yahoo, Bing κ.α., τόσο περισσότερους επισκέπτες θα δεχθεί από τους χρήστες των μηχανών αυτών.

Η Doctor Solutions αναλαμβάνει να σχεδιάσει όλες εκείνες τις ενέργειες που απαιτούνται, ώστε η ιστοσελίδα σας να κατατάσσεται υψηλότερα στη σελίδα αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης, σε αναζητήσεις πληροφοριών σχετικές με την επαγγελματική σας δραστηριότητα και τις υπηρεσίες που παρέχετε (βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας για τις Μηχανές Αναζήτησης – SEO). Το εκτενές εργαλείο ελέγχου SEO, το οποίο έχουμε στη διάθεση μας, μας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξουμε το περιεχόμενο των σελίδων των πελατών μας και να εξασφαλίσουμε ότι αυτό θα είναι κατά το δυνατόν πιο βελτιστοποιημένο.

 

Η ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ  ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ

  • Ερευνούμε και επιλέγουμε τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά, οι οποίες περιγράφουν καλύτερα τις παρεχόμενες από εσάς ιατρικές υπηρεσίες, με σκοπό να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα του site σας, από στοχευμένο κοινό. Ταυτόχρονα αναλύουμε τις λέξεις-κλειδιά του ανταγωνισμού, ώστε να επιλέξουμε τις πιο κατάλληλες.
  • Καθιστούμε τον κώδικα, τους συνδέσμους, τις μετά-περιγραφές και την δομή της ιατρικής σας ιστοσελίδας συμβατά με τον τρόπο λειτουργίας των μηχανών αναζήτησης (SEO friendly).
  • Προβάλλουμε την ιστοσελίδα σας σε άλλους διαδικτυακούς τόπους μεγάλης επισκεψιμότητας.
  • Μελετάμε και αναλύουμε τους πιο δυνατούς ανταγωνιστές σας και βρίσκουμε τους τρόπους να σας φέρουμε ένα βήμα μπροστά τους.