Διαβάζετε για την υπηρεσία: Εφαρμογές για κινητά και τάμπλετ

Εφαρμογές για κινητά και τάμπλετ

Θέλετε να έχετε το δικό σας app για κινητά iOS ή Android; Μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς την εφαρμογή που επιθυμείτε. Θέλετε ο ασθενής σας να κλείνει ραντεβού μαζί σας μέσα απο το κινητό του;

Αν θέλετε να έχετε το δικό σας application για κινητά iOS ή Android, η Doctor Solutions μπορεί να δημιουργήσει για εσάς την εφαρμογή που επιθυμείτε.

Οι εφαρμογές σε κινητές συσκευές (κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ) είναι ένας τρόπος για να έρθει ο γιατρός πιο κοντά στους ασθενείς του. Κάποια από τα εργαλεία που μπορεί να περιλαμβάνει μια εφαρμογή, είναι να έχετε τη δυνατότητα να υπενθυμίσετε στους ασθενείς σας να πάρουν τη φαρμακευτική τους αγωγή, να εξοφλήσουν έναν λογαριασμό, να προγραμματίσουν το επόμενο ραντεβού τους ή να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας.

Στις Η.Π.Α. αναμένεται ότι μέχρι το τέλος του 2019, το 66% των επαγγελματιών υγείας θα προσφέρουν στον ασθενή τη δυνατότητα να προγραμματίσει online το ραντεβού του με τον γιατρό, μέσω εφαρμογής.

Είμαστε εδώ για να εντάξουμε την τεχνολογία στο επάγγελμά σας και να διευκολύνουμε εσάς και τους ασθενείς σας. Μπορούμε να εκτιμήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις.

#DoctorSolutions | Υπηρεσίες Ιατρικού Marketing